Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Vsak dan se prepušča partnerki

Žurnal24 main
Pevec Rok Kosmač predstavlja svoj tretji album, ki nosi naslov Prepusti se. Pred uradno promocijo albuma nam je romantični glasbenik zaupal, da bo nova plošča spet ljubezensko obarvana.

Rok Kosmač prisega na ljubezen in tudi tokrat ni nič drugače. Album Prepusti se je spet posnel v ljubezenskem duhu, a obljublja, da na njem ne bomo našli le romantičnih balad.

 

"Pesmi so bolj dinamične kot na prejšnjih dveh albumih, slišali pa boste lahko tudi rock in dance pesmi," je razložil in dodal, da je v glavni vlogi še vedno njegov priljubljeni klavir. Na vprašanje, zakaj se tako močno oklepa ljubezni, pa odgovarja: "Ljubezen je itak večna tema. Sam se najprej lotim melodije in pri meni vedno nastane romantična melodija, zato si ne predstavljem kakšne druge tematike."

 

Prepušča se vsak dan

Z naslovom Prepusti se ljudem sporoča predvsem, naj se prepustijo sladkim in lepim stvarem, ki jih prinaša ljubezen. "Seveda pa morajo najprej prisluhniti pesmi, da začutijo tisto pravo sporočilo."

 

Svoj nasvet pa zna dobro upoštevati tudi sam. "Jaz se prepuščam vsak dan, moji partnerici Renati. Navsezadnje sva skupaj že osem let, pred kratkim je bilo tudi valentinovo, tako da sva še vedno zaljubljeno nastrojena."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.