Magazin > Film & Glasba & TV
3294 ogledov

Vse je enkrat prvič: Voditeljica ni bila edina, ki je bila začudena

kmetija_2019
1/8
Voyo
Adrijana poskrbela za dramo.

Adrijana Štribl je v areni izgubila proti Sari Rutar. Dekleti sta se morali pomeriti v treh igrah, na kmetiji je ostala tista, ki je prva zabeležila dve zmagi.

Boj v dežju se je začel z igro "vodna spirala“. Dekleti sta morali z litrskim lončkom po labirintu priti do soda z vodo in jo prinesti do odra ter jo zliti vsaka v svojo stekleno posodo, v kateri je moralo biti na koncu toliko vode, da se je ročica prevesila in železno kroglo potisnila po lesenem žlebu. Zmagala je tista, pri kateri je krogla prva razbila keramično ploščo na zabojniku.

Druga igra je bila igra moči. Adrijana in Sara sta morali najprej prerezati vrv, na kateri je visela vreča z lopato, s katero sta morali zatem poiskati manjšo vrečico z izvijačem, ki je bila zakopana v zemljo. Sara je imel več sreče in je hitro našla izvijač ter se lotila odvijanja vijakov, s katerimi je bila na drugo desko pričvrščena tabla z zmagovalnim zapisom. Adrijana je kljub zaostanku prej odvila vse vijake, a namesto da bi takoj v zrak dvignila tablo, je stopila do sotekmovalke in ji pomagala pri delu. Voditeljica Natalija in sotekmovalci so bili močno začudeni. Adrijana pa si je tik pred koncem premislila in se le ni predala. V zrak je dvignila svojo tablo, kar je pomenilo, da se morata dekleti pomeriti še v znanju. Do petih točk je hitreje prišla Sara, zato je morala rdečelasa Adrijana domov.

Komentarjev 1
  • mizimazi 07:49 30.november 2019.

    Važn da je izpadla ta rdeča štajerska psica....