Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Vstopite v očarljivo Hišo pravljic

Hiša pravljic Kinodvor
V sklopu letošnjega Festivala stripa, si lahko v Kinodvoru ob 19. uri ogledate predpremiero očarljive risanke Hiša lutk (Kérity la maison des contes), ki na redni spored sicer prihaja spomladi 2012.

Sedemletni deček Natanaël še vedno ne zna brati. Starejša sestrica ga venomer zbada, ker se mu črke zatikajo. Toda ekscentrična teta Eléonore svojo ogromno zbirko knjig zapusti prav njemu.

Natanaël je sprva razočaran in na knjige kar pozabi. Toda te stare, prve izdaje knjig so prav posebne. V njih živijo junaki priljubljenih otroških zgodb in zdaj po smrti tete potrebujejo novega zaščitnika. Če bi knjige zapustile knjižnico, bi zgodbe lahko izginile za vse večne čase. Vse, kar mora Natanaël storiti, je, da prebere čarobno besedilo, ki je vgravirano v knjižnici. A še preden mu to uspe, ga zlobna vila pomanjša in zdaj ni nič večji od nemočnih junakov v knjigah. Ko dragoceno zbirko odkupi pohlepni knjižni starinar, se mora Natanaël z junaki skriti med platnice. Mu bo uspelo rešiti knjižne junake? Se bo naučil brati?

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente boste odšteli 4,25 evra, člani Kluba Kinodvor pa 3,80 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.