Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

Vstopite v očarljivo Hišo pravljic

Hiša pravljic Promo
Če predpremiere septembra niste ujeli na Festivalu stripa ali premiere decembra na Animateki, si lahko očarljiv risani film ogledate ob 11., 15. in 17. uri v ljubljanskem mestnem kinu Kinodvoru.

Sedemletni deček Natan še vedno ne zna brati. Starejša sestrica ga venomer zbada, ker se mu črke zatikajo. Toda ekscentrična teta Elenora svojo ogromno zbirko knjig zapusti prav njemu.

Natan je sprva razočaran in na knjige kar pozabi. Toda te stare, prve izdaje knjig so prav posebne. V njih živijo junaki priljubljenih otroških zgodb in zdaj po smrti tete potrebujejo novega zaščitnika. Če bi knjige zapustile knjižnico, bi zgodbe lahko izginile za vse večne čase. Vse, kar mora Natan storiti, je, da prebere čarobno besedilo, ki je vgravirano v knjižnici. A še preden mu to uspe, ga zlobna vila pomanjša in zdaj ni nič večji od nemočnih junakov v knjigah. Ko dragoceno zbirko odkupi pohlepni knjižni starinar, se mora Natanaël z junaki skriti med platnice. Mu bo uspelo rešiti knjižne junake? Se bo naučil brati?

Redna cena vstopnice je 4,25 evra, člani Kluba Kinobalon pa boste zanjo odšteli tri evre.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.