Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Wahlberga je sram svoje preteklosti

Mark hoče pozabiti na Marky Marka, a mu prijatelji tega ne pustijo. (Foto: Pixse Žurnal24 main
Uspešni filmski igralec in televizijski producent Mark Wahlberg, ki je svojo kariero začel kot raper, je nedavno izjavil, da se danes sramuje svoje glasbene preteklosti. Dejal je, da je bil pravi kreten.

Mark Wahlberg, nekoč znan kot raper Marky Mark, zardi vsakič, ko nekdo omeni njegovo glasbeno preteklost. 39-letni producent in igralec pravi, da se zelo nerad spominja dni, ko je poskušal uspeti kot glasbenik.

 

"Joj, kako sem se osramotil. Takrat sem mislil, da sem tako kul, ampak ko zdaj pogledam nazaj in poslušam svoje posnetke, vidim, da sem bil pravi kreten."

 

Zvezdnik pravi, da je že davno hotel pozabiti svojo glasbeno preteklost, a mu tega ne dopušča njegova družina, ki se iz tega stalno norčuje. "Z bratom in prijateljem sem gledal neki dokumentarec o glasbenikih v 90. letih, in omenili so tudi moje ime. Oba sta umirala od smeha," je razložil Mark in dodal, da ne mine dan, da se prijatelji ne bi norčevali iz njega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.