Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Walkerja bo zamenjal dvojnik

Paul Walker Profimedias
Z računalniško obdelavo in dvojnikom bodo končali prizore novega dela Hitrih in drznih.

Nedokončani prizori, ki bi jih moral v novem nadaljevanju sage Hitri in drzni odigrati Paul Walker, bodo dokončani s pomočjo računalnika oziroma dvojnika.

Zaradi smrti igralca, ki je novembra umrl zaradi poškodb pri trčenju z avtomobilom, so produkcijo sedmega dela filma preložili za nekaj mesecev. Snemanje se bo po zadnjih podatkih končalo konec tega meseca, producenti pa že sporočajo, da bodo Walkerjev lik v filmu raje upokojili, kot pa ga ubili.

V enem od zadnjih pomembnih prizorov bodo uporabili računalniško obdelanega igralca in še dvojnika. Na voljo so štirje igralci, ki imajo podobno postavo, kot jo je imel Walker, obraz in glas pokojnega igralca pa bodo računalniško obdelali.

Walkerjevi prijatelji in soigralci pa za njim še vedno žalujejo. Vin Diesel in drugi se na igralčevi strani na Facebooku še vedno poklanjajo in zahvaljujejo oboževalcem za vso podporo.

Kot je znano, bo film Hitri in drzni 7 v kinematografe prišel 10. aprila prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.