Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Walkerjevi najlepši filmski trenutki

Filmska družina Paula Walkerja, s katero je preživel veliko lepih trenutkov med snemanjem Hitrih in drznih, se je na ganljiv način poklonila svojemu ljubljencu.

Za ljubitelje franšize Hitri in drzni in člane celotne ekipe, ki je snemala filme, je ta teden izjemno težek. Vendar so slednji o le našli način, da se svojemu kolegu Paulu Walkerju, ki je v tragični prometni nesreči prezgodaj umrl, poklonijo na poseben način. Na YouTubu so objavili ganjiv posnetek (poglejte si ga zgoraj), v katerem se mu poklanjajo in se ga spominjajo po njegovih vlogah. V ozadju se sliši skladba I'm Coming Home (Prihajam domov) od izvajalcev J. Colea in Skylar Grey.

"Najpomembnejša stvar v življenju bodo vedno ljudje v tej sobi, tukaj in sedaj. Na zdravje, moja družina," je pomenljivo povedal v posnetku enega od delov Vin Diesel. Ustvarjalci so želeli poudariti, kako zelo povezani so bili med seboj ter da jih je izguba Walkerja močno prizadela.

Walker je umrl v soboto, potem ko se je peljal v porscheju, ki je trčil v drog in zgorel. V enem od posnetkov, ko so mimoidoči posneli goreče vozilo, se prikaže senca, kar namiguje, da naj bi se skušal igralec rešiti iz gorečega vozila, vendar mu to žal ni uspelo. Mrliški oglednik je v sredo sporočil, da je Walker umrl zaradi kombinacije travmatskih poškodb in opeklin.

Kdaj bo pogreb, še ni znano. Družinski člani in prijatelji so imeli zasebno spominsko slovesnost v ponedeljek zvečer na mestu, kjer se je zgodila nesreča, za širšo javnost pa je slovesnost načrtovana za 15. decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.