Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Werner: "Vsi dobesedno ponoreli“

werner
1/3
M24.si
Werner se je uspešno podal na turnejo.

Koncertna turneja, ki jo je Werner začel v Ljubljani in nadaljeval v Novem mestu, bo, kot kaže, prava uspešnica, saj je Werner na obeh dosedanjih  koncertih dokazal, da zna poskrbeti za odlično razpoloženje.

"Ko publika začuti, da si tukaj zaradi njih, te nadgradijo s takšno energijo, da je to res težko opisati. Še preden smo koncert dobro začeli, so vsi dobesedno ponoreli. Plesalo se je že ob prvi skladbi, proti koncu ni manjkal niti plesni vlak; ta se je vil po vsej dvorani, saj so se vsem nam pridružili tudi številni s tribun, ki so plesali pod odrom. Fantastičen občutek,“ je po koncertu povedal Werner. Navdušena množica je z Wernerjem prepevala vse njegove uspešnice, ki so ta dan odmevale v polni Hali Tivoli - Evo mene, Na kožo pisana, Ne gane me, Meni si sojena, Valentinovo, Križ na duši in mnoge druge.

Werner, ki pravi, da so življenjske zgodbe tiste najpomembnejše zgodbe, v svoje skladbe vnaša prav to, kar je del našega vsakdanjega življenja. In verjetno je ravno to tisto, kar tako množično pritegne njegove oboževalce. V 25 letih Wernerjevega glasbenega ustvarjanja se je na njegovih koncertih zvrstilo več kot pol milijona obiskovalcev, medtem ko je 18 glasbenih albumov prodal v skupni nakladi več kot milijon izvodov.

Werner je turnejo Opa!Tour pričel v Ljubljani, nadaljeval v Novem mestu, čez teden dni bo nastopil v Novi Gorici, za konec pa bo obiskal še Maribor in Celje.

Komentarjev 1
  • Avatar frnazzi
    frnazzi 11:59 16.februar 2016.

    Wernerja za Pahorja!!!