Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

Willis zahteval milijon dolarjev na dan

Bruce Willis EPA
Plačanci 3. Brucea Willisa zamenjal Harrison Ford.

Sylvester Stallone očitno ni lagal, ko je namignil, da je Bruce Willis požrešen. Igralec naj bi za Plačance 3 zahteval milijon dolarjev na dan.

To ga je očitno zdaj stalo vloge. Vest, da Willisa ne bo v tretjem delu, je po Twitterju sporočil Stallone in dodal, da je njegovo vlogo dobil Harrison Ford. "Na to sem čakal več let,“ je zapisal Syl ter Willisa označil za požrešnega in lenega. Willisu naj bi sicer za štiri snemalne dni ponudili tri milijone dolarjev (2,2 milijona evrov), a to 58-letniku ni bilo dovolj. Hotel je štiri milijone (3 milijone evrov). Vsi so bili proti in igralca zamenjali za cenejšega. "Mislim, da je bil Willis presenečen, ko je izvedel, da so ga v 72 urah zamenjali," je izdal vir.

Film, ki bo stal 67 milijonov evrov, naj bi v kinematografe prišel prihodnjega avgusta. Poleg Stallona, Forda, Arnolda Schwarzeneggerja in Mickeyja Rourka bosta v njem igrala tudi Jason Statham in Wesley Snipes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.