Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Willow na pohodu

Žurnal24 main
Devetletna hčerka Willa Smitha, Willow, je pred kratkim izdala pesem Whip Your Hair. Zdaj je mlada zvezdnica posnela še videospot.
Will Smith in njegova soproga sta morala poslušati številne kritike. Mnogi namreč menijo, da sta njuna otroka še premlada za šovbiznis. Kaj menite vi? Komentirajte.

Otroka Willa Smitha in Jade Pinkett-Smith sta se očitno že odločila za življenje v soju luči. Mladi Jaden se je vrgel v igralstvo, Willow pa je zgrabila glasbena mrzlica. Oba na svojih področjih že žanjeta uspehe.

Trenutno se veliko govori o 9-letni Willow, ki je pred kratkim izdala svoj prvi singel Whip Your Hair. Mediji so jo takoj označili za Rihannino naslednico, primerjali pa so jo celo z mladim Michaelom Jacksonom. Nad njo je navdušen tudi Jay-Z, čigar založba bo izdala njen prvi album. Na to bo morala Willow še malce počakati. Album bo izšel šele naslednje leto, lahko pa se že pohvali z videospotom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.