Magazin > Film & Glasba & TV
34457 ogledov

Wow, v šovu Poroka na prvi pogled bomo gledali ta znani medijski obraz!

sonja javnornik Mediaspeed
Planet TV zamenjal ljubezenski strokovnjakinji!

Znana slovenska novinarka Sonja Javornik bo igrala Amorja. Izvedeli smo, da bo v tretji sezoni ljubezenskega šova Poroka na prvi pogled ena od treh strokovnjakov, ki bodo poparčkali nove Planetove kandidate. Kot ena od naših najbolj znanih novinark, ki slovi po izvrstnih intervjujih, lahko rečemo, da bo Sonja iz kandidatov zagotovo znala izvleči tiste podatke, ki jih bodo strokovnjaki potrebovali, da bi med seboj povezali kompatibilne osebe.

"Poroko na prvi pogled sem spremljala. Menim, da se lahko iz šovov tudi nekaj naučimo. Ko sem pred leti gledala dinamiko med ljudmi v Big Brotherju, sem ugotovila, da ljudje v svojem bistvu nismo škodoželjni. Vsak je zase prepričan, da dela z najboljšimi nameni, tudi kadar dela slabo. Tako se po navadi odzovemo, ko se počutimo ogrožene in nas je strah, da nam želi nekdo škodovati. Če bi verjeli v dobro ljudi, bi bilo marsikaj drugače. Pri Poroki na prvi pogled je pozitivno tudi to, da sodelujejo strokovnjaki, ki dajejo nasvete, ki so uporabni tudi za gledalce. Pri novih odnosih imamo namreč vsi podobne strahove in zadržke," nam je Sonja odgovorila na vprašanje, ali je ljubiteljica resničnostnih šovov.

Strokovnjaki za odnose ves čas poudarjajo, da je za zdrav in srečen odnos pomembna dobra komunikacija. S tem se strinja tudi naša sogovornica. "Skrivnost dobrih odnosov me od nekdaj zanima. Pomembno je, da znaš dobro komunicirati svoje želje in potrebe. Zdi se mi, da je komunikacija v današnjem času zelo velik izziv za vse, ker so jo družbeni mediji in tudi politika zlorabili, ko so se spustili na primitiven nivo. Veliko je torej negativne komunikacije ... Kot se lahko 'nalezemo' kakšne kletvice, se po mojem mnenju lahko 'nalezemo' tudi dobre komunikacije. Za to se trudim tudi v svojem zasebnem življenju. Besede nas namreč lahko zabolijo ali pobožajo."

Novo sezono bodo na Planet TV začeli predvajati marca. Po Sonjinih besedah nas čakajo razburljive zgodbe. "Lahko povem, da sem bila na snemanju vsakič znova šokirana. Odnosi bodo zelo zanimivi. Veliko vzponov in padcev ter presenečenj. Na koncu pa smo vsi jokali," pravi Sonja, ki se bo kot strokovnjakinja pridružila partnerski terapevtki Špeli Gornik in psihologu Timoteju Strnadu, ki ga gledalci že poznamo.

 

 

Komentarjev 7
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:41 15.januar 2024.

    WTF?!!! Pri nas živijo samo še "zvezde" in "znani"!!! Butale!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:01 14.januar 2024.

    Kako naj neka ženska, ki ji nobena ljubezenska veza ne uspe, sodi in daje nasvete kako se obnašati v partnerskem odnosu?

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 14:55 14.januar 2024.

    Sami Luzerji, ki ne vedo, kaj bi v življenju sami s sabo!!! Žalostno!