Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

X-plozija snega privabila manj ljudi

1/21
Žurnal24 main
Letošnje rajanje na snegu je bilo zaradi nove pošiljke bele odeje manj številčno kot prejšnja leta. Kljub temu se je našlo kar nekaj pogumnih, ki so na X-ploziji zabave veselo zaplesali pod snežinkami.

Snežinke in debela snežna odeja sta na pretekli X-ploziji zabave pričarale pravo romantično vzdušje. Tisti, ki so kljub izrednim zimskim razmeram na cestah prišli v Kranjsko Goro, tega gotovo niso obžalovali.

 

Glasba in sneg najboljša kombinacija

Na snežni plaži pod odrom se je nabralo veliko število ljudi, a vseeno manj kot prejšnja leta. Občinstvo so letos zabavali SLO music ski team band, Siddharta in britanski alternativci Stereo MC's, ki so v Kranjsko Goro prinesli malce drugačne ritme.

 

Publika pa se je po pričakovanjih najbolj ogrela za slovenske rockerje Siddharto, ki so tudi po besedah nekdanjega smučarja Jureta Koširja predstavljali vrhunec večera. "Oni so sigurno najboljši bend v Sloveniji, kar se vidi po odzivu občinstva." Skupina je množici postregla z starimi in novimi uspešnicami, za dobro vzdušje pa so skrbeli kar uro in pol.

 

Estradniki pobegnili na toplo

In čeprav je bila atmosfera pod snežinkami in s Siddharto v ušesih skoraj idilična, so se naši estradniki večinoma poskrili v vip prostore, kjer so se na toplem greli z brezplačno hrano in pijačo.

 

X-plozija zabave je bila kljub "eksploziji" snega tudi za slovensko smetano dovolj dober razlog, da so topel dom zamenjali za debelo kranjskogorsko odejo, pa čeprav so ven pokukali le, ko je bil čas, da se pokažejo na odru.

 

Več o tem, kaj so povedali estradniki ob šesti X-ploziji zabave, si oglejte v zavihku video, v zavihku galerija pa si poglejte foto utrinke s snežne zabave.


Siddharta in Stereo Mc's združena z oboževalci

Letošnjo zabavo na snegu pa si bodo še posebej zapomnili izžrebanci naše nagradne igre, ki je potekala nekaj tednov pred X-plozijo.

 

 

Z malo sreče in pravilnimi odgovori so si sodelujoči namreč prislužili druženje s svojimi idoli, ki so se jim pred koncertom dobro posvetili. Kaj so počeli, si oglejte v zgornjem videoprispevku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.