Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

"Z Andrejem ne moreva drug brez drugega"

Gostilna išče šefa Saša Despot
Julijana ni postala šefica gostilne, je pa že sprejela ponudbo za novo delo.

Ste zelo razočarani, da niste zmagali?
Ne. Z Andrejem sva se zmenila, da bova sodelovala. Kot kaže, eden brez drugega v gostilni ne moreva, tako da bo eden šef gostilne, drugi pa kuhinje.

Kakšno plačo boste zahtevali?
O tem se morava še pogovoriti.

Ko ste se zjutraj zbudili, na kaj ste najprej pomislili?
Koliko je ura? (smeh) Predvidevam, da lep čas ne bom spala tako dolgo, kot sem lahko danes. Rekla sem si: "Super, danes je zadnji dan, jutri se bom zbudila v svoji postelji."

Zakaj je Andrej dobil več glasov od vas?
Andrej se je v dveh mesecih naučil zelo veliko. S svojo simpatičnostjo pa se vsakemu usede v srce.

Večkrat smo slišali, da nimate dovolj samozavesti. Zakaj? Pa tako močna vzdevka so vam nadeli – Xena in Sonce na tigru ...
Zdaj mi pa res ne preostane drugega, kot da sem odslej samozavestna. Ne odstopam več od samozavesti! (smeh)

Kaj je bilo v teh devetih tednih za vas najtežje?
V bistvu mi ni bilo nič težko. Izzivi so bili zanimivi. Najtežje je bilo morda vedenje, da se približujemo koncu in tega sem se ustrašila. Zaradi tega sem bila tudi malo manj samozavestna. Ko smo zaradi Brankove bolezni v ekipi ostali le trije, in to proti petim, sem imela neverjetno samozavest. Lahko bi gore premikala. To mi je na koncu manjkalo.

Na kaj ste najbolj ponosni?
Na vsak dan posebej. Da sem ostala vztrajna, da sem dokazala, da zmorem. In seveda na jed, ki je prišla na jedilni list. V bistvu sem ponosna na vse jedi, ki so prestale izziv.

Kaj ste v šovu najbolj pogrešali?
Ni bilo časa, da bi karkoli pogrešali. Ves čas smo delali ... Seveda sem pogrešala svoje domače.

Je šov izpolnil vaša pričakovanja?
Šov je več kot izpolnil moja pričakovanja. Nisem namreč pričakovala, da bom prišla tako daleč in da bom tako uživala. Šov mi je dal vedeti, kje je moje mesto.

Kamere so vas spremljale povsod. Kako ste se spopadali s tem?
Fiksne kamere sploh niso bile problem. Morda le prvi dan, nato pa se s tem nisem več obremenjevala. Kamere, ki so me takoj zjutraj posnele z neurejeno pričesko, so bile malo bolj moteče. Kljub temu sem odgovarjala na vprašanja, saj sem vedela, v kaj sem se spustila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.