Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Z brisačo v kino na plaži

Gledalci si bodo med drugim lahko ogledali tudi film Superžur.  (Foto: image.net Žurnal24 main
Konec julija boste lahko največje filmske uspešnice spremljali kar na brisačah in ležalnikih. BTC City vas namreč vabi v kino na plaži.

Letošnje poletje bo v BTC Cityju še bolj pestro in filmsko. Dogajanje bodo namreč popestrili z Letnim Kinom City, kjer si boste med 22. in 27. julijem lahko ogledali štiri filmske uspešnice in dve premieri. Letni Kino City bo postavljen na igrišču za odbojko na mivki v Vodnem mestu Atlantis.

Obiskovalci bodo lahko filmske uspešnice spremljali v prvih vrstah na brisačah in ležalnikih, ki bodo razporejeni na mivki, na pripravljenih stolih ali na tribuni ob odbojkarskem igrišču. Skupaj bo prostora za več kot 550 obiskovalcev.

V petih dneh si boste lahko ogledali filme Predobra zame (She's Out of My Leauge), predpremiero Superžur (Get Him to the Greek), Mamma Mia, Shrek za vedno (Shrek Forever After), Robin Hood in predpremiero Zadnji gospodar vetra (The Last Airbender). Vse predstave bodo ob 21.30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.