Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Z nami na Electricity gresta ...

Velahavle Arhiv skupine, MySpace
Srečna nagrajenca sta ...

Škofja Loka se bo 14.6. že tretje leto podala v elektronske vode in dodobra pretresla srednjeveško mesto. Z dogajanjem začnejo že v dopoldanskih urah ob 11.00, kjer vas bodo na šestih lokacijah po mestnem jedru zabavale znane slovenske založbe (Wudisban records, Beatz kru, Tested records, Vezotonik), en oder pa bodo odstopili dobrim prijateljem in podpornikom (driskoteka, Smoke In, Lose control ter ostalim). 

Ob 20.00 bo na Mestnem trgu nastopila bosanska skupina Velahavle, ki je znana po odličnih živih nastopih. Ob 22.00 bodo dogajanje v mestu zaključili in se preselili na novo lokacijo Nunski vrt, kjer boste v zavetju grajskega obzidja s prečudovitim pogledom na grad prisluhnili mednarodnim in domačim zvezdam kot so, Alexander Kowalski, Mladen Tomić  in lanskoletni zmagovalec Burn tekmovanja, Urban Jeram ter drugim.

Dnevi del festivala je za vse obiskovalce brezplačen, nočni del pa v predprodaji stane 10 evrov in 15 evrov na dan dogodka. Vstopnice je možno kupiti preko www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima. Več informacij in celoten seznam nastopajočih najdete na: http://www.electricity-festival.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.