Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Z nami na izlet s Tanjo Žagar gresta ...

Pevka Tanja Žagar Žurnal24 main
Izžrebali smo dve srečni nagrajenki, ki se bosta odpravili na enodnevni izlet s priljubljeno slovensko pevko Tanjo Žagar. Ste med njima?

Tanja Žagar tudi letos organizira enodnevni avtobusni izlet v Prekmurje, kjer boste v njeni družbi preživeli nepozaben dan in noro noč.

Kaj za vas pripravlja Tanja

Avtobusni izlet s Tanjo se bo odvijal v soboto, 28. julija. Odhod iz Ljubljane je predviden ob 7.30, ko boste krenili proti Murski Soboti. Po prihodu vas čaka sprejem v hotelu Diana, kjer vas bodo pogostili s kmečkim prigrizkom in vam prikazali igre mestnih četrti. Nato si boste ogledali veliko znamenitost, največji tropski vrt orhidej pri nas. Sledil bo nepozaben bograč piknik party na Bukovniškem jezeru, zvečer pa se boste udeležili tradicionalne Soboške Dianine noči. Odhod iz Murske Sobote je predviden 29. julija ob enih zjutraj.

Karta, ki jo bosta prejeli Darinka S. in Renata J., tako vključuje celoten aranžma: prevoz s turističnim avtobusom, aktivnosti po programu, animacijo, vstopnine, dopoldanski prigrizek, kosilo in večerjo, darilo, vodenje in organizacijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.