Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Z nami na kung fu pando!

Kung Fu Panda 2
1/20
Žurnal24 main
Dogodivščine pande Poja se nadaljujejo. V kinematografe prihaja drugi del animiranega filma, mi pa podarjamo brezplačne vstopnice za ogled.

Po treh letih se na filmska platna vrača panda Po. Drugi del filma, ki prihaja v slovenske kinematografe prihodnji teden, je nadaljevanje prvega. Glavni junak dozoreva, vendar njegova pot ni ravna. Po se po njej spotika in zavija z nje, pa vendar uspešno pride do cilja. Poleg Poja se vračajo tudi silni bojevniki Tigrica, Opica, Kača, Žerjav in Bogomolka, ki imajo tokrat pomembnejšo vlogo.

Ležerna panda Po uživa v statusu zmajskega bojevnika in s pomočjo petih prijateljev, velikih mojstrov kung fuja, varuje dolino miru. Toda vzpon častihlepnega nasprotnika, ki namerava osvojiti Kitajsko in izničiti kung fu, Poja prisili, da obnovi svoje čudaške borilne sposobnosti in se sooči s prihajajočim zlom. A edina pot do zmage vodi preko odkrivanja lastnih korenin, kar lahko Poju omogoči uporabo vseh njegovih skrivnostnih moči.

Kung Fu Panda 2 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Risane junake bomo tokrat lahko videli tako v 3D kot tudi v 2D tehniki, na voljo pa bo tudi sinhronizirana različica priljubljene animirane pustolovščine. Glas so junakom posodili Klemen Slakonja, Pavle Ravnohrib, Tanja Ribič, Klemen Mauhler, Pia Zemljič, Bojan Emeršič, Jernej Kuntner, Uroš Smolej, Vid Valič in drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.