Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Z našo ManuEllo na odru slaven Danec

Manuella Anže Petkovšek
Znane podrobnosti ManuEllinega nastopa na Pesmi Evrovizije.

ManuElla, ki bo Slovenijo zastopala na letošnjem Eurosongu, bo na evrovizijski oder prvič stopila 12. maja, ko bo na sporedu drugi polfinale. "Odrski nastop je zgrajen z veliko vizualnimi učinki. Elementi, ki so glavni pri tem nastopu, so LED-zaslon, uporabimo veliko barvnih tonov pri lučeh, ognjemet, veter - vsi ti elementi dodajo dodatno vrednost nastopu,“ je pojasnil koreograf slovenskega nastopa na pesmi Evrovizije Anže Škrube v oddaji Vikend paket. Prav ta je v ekipo poklical tudi danskega akrobata Jannik Baltzer Hattela. Hattel je v svoji karieri nastopil v številnih televizijskih oddajah. Svoje vrline pa je predstavil tudi že pred dansko kraljevo družino.

"Je eden najboljših gimnastičarjev na Danskem in sem zelo vesel, da ga imamo v ekipi. Glede njegovih trikov se pustite presenetiti, saj boste videli na dan nastopov, kaj bo izvajal. Je pa vse povezano v celoto in menim, da bo super funkcioniralo,“ je še povedal Škrube.
 
Za ManuEllo, toda tudi za kamerami pa bodo stali štirje spremljevalni vokalisti. Med njimi trije stari znanci Dnevov slovenske zabavne glasbe - Lea Sirk, Karin Zemljič in Mitja Bobič. Pridružil pa se jim bo še soavtor glasbe za skladbo Blue and Red ter ManuEllin partner Marjan Hvala. To bo drugi nastop Sirkove in Zemljičeve v vlogi spremljevalnih vokalistk na Evroviziji, medtem ko bo za moški del postave debitantski, so sporočili z RTVS.

Obleko za nastop naše predstavnice pa bo oblikoval David Hojnik. "Nastala je elegantna, dolga bela kreacija, lahkotna, nekako nebeška, ki ponazarja 'allay' del pesmi, za kontrast pa sem vključil tudi črne usnjene detajle, ki nekako ponazarjajo dve barvi v pesmi. Obleka bo mladostna in pisana ManuElli na kožno, kar je tudi zelo pomembno,“ je zaupal Hojnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.