Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Z novim letom novi žuri

Zasedba Carina bo jutri v ljubljanski Menzi pri koritu pokazala, kaj je letos us Arhiv skupine
Afterparty.
 Kdo bo nastopil in kaj bomo slišali novoletni konec tedna.

Če vam novoletna zabava ne bo pobrala vseh moči, se lahko prvi dan novega leta odpravite na katerega izmed afterpartyjev. Izbrskali smo nekatere najzanimivejše.

 

Močilnik z 28 didžeji

Eden od večjih afterpartyjev se bo zgodil v vrhniškem klubu Močilnik, kjer bo nastopilo kar 28 didžejev. “Izpostavili bi Reakyja, Gumjo, Numarexa, Drawleta, Lomasa in Spenixa, ki so naredili velik korak naprej na slovenski techno sceni,” pravijo v Močilniku in dodajajo, da so vidnejša imena med nastopajočimi tudi Paymon in Virus, ki sta naredila veliko za hardcore sceno, ter Bombear, trenutno vodilni early hardstyle didžej.

 

Mo%C4%8Dilnik novo leto | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Trši v Menzi in Bazenu

Za trše zvoke in metalske navdušence bodo poskrbeli v kranjskem Izbruhovem bazenu, kjer bodo jutri zažigali bendi Eiltank (Nemčija), Distaste in Ewig Frost (Avstrija). V Ljubljani pa bodo na Metelkovi v Menzi pri koritu ponovoletno vzdušje začinili domači Joko Ono, Upgraded Solution in Carina.

 

Ljubitelji slovenskega popa bodo na svoj račun prišli v Bohinjski Bistrici. V dvorani Danica bo namreč brezplačno nastopila zasedba Pop Design.

 

V Močilniku, Ljubljani, Bohinjski Bistrici je organizacija zabav v polnem teku!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.