Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Z Rihanno na istem CD-ju

Sanji pevska kariera v Španiji naravnost cveti. Žurnal24 main
Misica in pevka Sanja Grohar je spregovorila o svoji (ne)popularnosti in o tem, da je pristala na zgoščenki skupaj s svetovno zvezdnico Rihanno.
Sanja je ena izmed tistih slovenskih estradnic, ki za seboj, pa če hočejo ali ne, vedno dvigajo veliko prahu, zato smo jo povprašali, čemu je po njenem mnenju prav ona ena od teh "zvezdic". "Ne vem, čemu pripisati to, da so nekatera dekleta medijsko bolj oblegana od drugih. Gotovo pa je, da sem sama zelo oblegana. Tudi zato so se mi odprla mnoga vrata, med drugim na televizijo na oddajo Frendi in Flirt. Če ne bi bila medijsko zanimiva, me tudi tja najverjetneje ne bi povabili," je povedala Sanja, ki se poleg priprav na "skrivno" poroko posveča tudi glasbi, ki ji, kot pravi sama, v Španiji dobro uspeva.

Všeč ji je predvsem, da jo vidijo kot pravo pevko in ne tako kot pri nas zgolj "misico, ki poje". "Vesela sem predvsem zato, ker so moje pesmi izšle na njihovih najbolj prodajanih zgoščenkah poletnih uspešnic, ki združuje tudi svetovno znane zvezdnike, kot je na primer Rihanna," je povedala Groharjeva. Sicer pa se je v tem času naučila tudi tekoče govoriti špansko. "Ljudje kar ne morejo verjeti, da sem se v tako kratkem času tako dobro naučila jezika," nam je še zaupala.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.