Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Z udarcem na begu pred resničnostjo

Ker v tem svetu ne pozna omejitev, kot sta čas in prostor, gre lahko Punči, kamo Žurnal24 main
Prikriti udarec: Beg pred resničnostjo (Sucker Punch) je akcijski domišljijski spektakel, ki vas bo popeljal v domišljijo dekletca, čigar sanje ji ponujajo zavetje pred temačno resničnostjo.

Punči (Emily Browning) je zaprta proti svoji volji, a volje do življenja ni izgubila. Odločena, da se postavi za lastno svobodo, prepričuje še štiri dekleta – jezično Rukola (Jena Malone), prebrisano Blondi (Vanessa Hudgens), goreče zvesto Amber (Jamie Chung) in obotavljajočo Miška (Abbie Cornish) – da skupaj pobegnejo iz krempljev svojih ječarjev Sinjega (Oscar Isaac), madame Gorski (Carla Gugino) in Kockarja (Jon Hamm).

Dekleta se pod vodstvom Punči zapletejo v domišljijsko vojno proti vsemu mogočemu, od samurajev do kač, in pri tem so jim na dosegu vsakršna domišljijska orodja in orožja. Družno se morajo odločiti, čemu se lahko odpovedo in kaj bodo žrtvovale, da preživijo. Če jim – s pomočjo Modrijana – uspe, jim bo to fantastično popotovanje prineslo svobodo.

Film si lahko ogledate v Kolosejih Ljubljana in Maribor

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.