Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Z Vic ali brez, turneja bo!

Spice Girls FameFlynet
Spajsice so se odločile, da se ponovno podajo na turnejo, tudi če se jim Victoria Beckham ne bo pridružila.

Po uspešnem nastopu na zaključni prireditvi olimpijskih iger nekdaj uspešna dekliška skupina Spice Girls resno govori o združitveni turneji, tudi v primeru, da se jim Victoria Beckham ne bi pridružila. "Idejo je sprožila Mel B, Geri Halliwell, Mel C ter Emma Bunton pa so bile takoj za stvar, medtem ko ima Victoria Beckham pomisleke. Pravi, da ima trenutno preveč dela s svojo modno znamko, materinstvom in zakonom, zato ni prepričana, da si želi biti del te turneje," je zaupal vir. Spajsice razumejo Victorijino situacijo, vendar si želijo svojo novo popularnost unovčiti, tudi če to pomeni, da se bodo na turnejo morale odpraviti brez Vic.

Mel B zna biti zelo prepričljiva

"Mel B je nekakšen šef skupine; nobena skrivnost ni, da se z Victorio skozi leta v marsičem nista strinjali. Vendar Mel zna biti zelo diplomatska, tako da vedno dobi tisto, kar želi, zato je udarila na materinsko struno in Victorii rekla, da je čas, da mali Harper pokaže, kaj vse ženske zmorejo. Upa, da jo bo prepričala," je še povedal vir in dodal, da se Victoria sprva ni želela udeležiti niti nastopa na olimpijskih igrah, vendar je zdaj vesela, da si je premislila:

"Spoznala je, da bo naredila slab vtis, če ne bo del zaključnega nastopa na olimpijskih igrah. Victoria je zelo hvaležna za odskočno desko, vendar se želi odmakniti od skupine, da bi jo bolj resno jemali kot oblikovalko."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.