Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Z Yu Go! na poskok

Res Nullius Johnny72, Kino Šiška
Yu Go! v Kino Šiška tokrat prinaša domačo zasedbo Res Nullius ter srbski skupini Obojeni program in Ola Horhe. Koncert se začne ob 20.30.

Po več kot dveh desetletjih neprekinjenega delovanja in štirih studijskih izdelkih (No one can like the drummer man, Dead town dogs, Zdravo je biti divji in Revolver ljubezni), se Res Nullius letošnjo jesen predstavljajo slovenski javnosti z novo ploščo Prekletih bazar, ki je izšla letos junija, in obširno koncertno turnejo.

Poleg domačinov, bosta oder zasedli tudi srbski zasedbi Ola Horhe in Obojeni program. Slednja bo nastopila v novi postavi, saj ima drugo bas kitaro zdaj v rokah Ilija Vlaisavljevic Bebec (Boye), na koncertu v Šiški pa bo prvič predstavljen tudi novi material, ki bo v kratkem izšel na novem albumu.

V Ljubljani se bo tokrat prvič v okrepljeni – trio verziji – predstavila beograjska zasedba Ola Horhe, ki je izdala album svojega analog-synth/drums-power rokenrola pri založbi Odličan Hrčak. Ola horhe so bili najboljši bend po izbiri kritikov magazine Popboks leta 2009.

Za vstopnico boste odšteli 16 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.