Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Z Žurnalom na ples

Paul van Dyk Aureliaentertainment.com
Poletna elektronika.
 Paul van Dyk, Guetta, Freemasons, Axwell, Deadmau5 in še marsikaj.

Poletni dnevi, popoldnevi in noči bodo tudi tokrat razbeljeni od vroče elektronike.

V Sloveniji se plesna poslastica obeta že 16. julija, ko bo v Ambasadi Gavioli nastopil dobitnik grammyja Paul van Dyk. Nedaleč stran bo le dan prej, 15. julija, množico v poreškem klubu Byblos zabaval Afrojack. Do konca meseca se bodo v razvpitem klubu zvrstile še druge zvezde z elektronskega neba; 22. julija bosta za gramofoni kraljevala hišna stratega, duo Shapeshifters, 29. julija pa razigrani Freemasons. Poslastica za vse ljubitelje sodobne elektronike bo ob koncu meseca zagotovo spektakel v splitski Rivi, saj bo 30. julija najverjetneje nepregledni množici dirigiral DJ Guetta.

Papaya noč in dan
Na sloviti plaži Zrće na Pagu tudi letos ne bo odstopanj. Čeprav se ritmi festivalov Hideout in Get EXITed še niso povsem polegli, bo med 13. in 16. julijem na sporedu festival Papaya Day & Night. Na odru se bodo drug za drugim zvrstili Axwell, Deadmau5, Markus Schulz, Freemasons in Dirty South.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.