Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Z zvezdniki filma na londonsko premiero

hangover Žurnal24 main
Sodeluj v naši nagradni igri in odpotuj na evropsko premiero filma Prekrokana noč 3. Ne zamudi edinstvene priložnosti!


Se želite počutiti kot filmska zvezda? Z malo truda in sreče je tudi to mogoče! Sodeluj v naši nagradni igri in zadeni izlet v London za dve osebi, kjer si boš lahko od blizu ogledal evropsko premiero dolgo pričakovanega filma Prekrokana noč 3.

Iz posebne VIP-lože tik ob rdeči preprogi boš lahko priča zvezdniškemu prihodu glavnih igralcev in užival v prav posebnem vzdušju, ki ga bodo pričarali številni oboževalci, fotografi in novinarji z vsega sveta. Nato bo na vrsti tudi tvoj sprehod po rdeči preprogi, s katerim se boš tudi ti vpisal v filmsko zgodovino, saj se bo s tem delom končala ena od najdonosnejših filmskih franšiz. Sodeluj in bodi del hollywoodske čarovnije, ki se bo zgodila 22. maja 2013.

Vse, kar morate storiti, je, da do 5. maja na našo spletno stran naložite svoje žurerske fotke. (Žurnalova komisija bo odstranila neprimerne fotografije.) Sedmega maja bomo objavili fotografije in jih dali na glasovanje, ki bo trajalo do 12. maja. Fotografija z največ glasovi bo zmagala. Zmagovalec bo znan 13. maja.

Pravilnik nagradne igre najdete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.