Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Za francoski film iščejo slovenske statiste

policist Nino Verdnik
Bi se na filmskih platnih preizkusili v vlogi policista? No, želja se vam lahko uresniči, saj za francoski film Eyjafjallajökull iščejo slovenske statiste.

Za komedijo francoskega režiserja Alexandra Coffreja z naslovom Eyjafjallajökull iščejo ženske in moške statiste, stare med 25 in 50 let, "še posebej Slovence", ki bi nastopili v vlogah slovenskih policistov, navaja spletna stran casting7.be. Na snemanju bi jih potrebovali med 21. in 24. junijem v belgijskem Antwerpnu, njihov honorar pa bi znašal 30 evrov na dan oziroma skupno 120 evrov za štiri snemalne dni. Izbor kandidatov bo potekal konec maja oziroma na začetku junija, še navaja stran.

V vlogi glavnega junaka bo nastopil francoski komik Danny Boon, družbo pa mu bo delala francoska igralka Valerie Bonneton. Komedija pa je dobila naslov po znanem islandskem vulkanu Eyjafjallajökull, ki je aprila leta 2010 po izbruhu pepela več tednov oviral letalski promet v Evropi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.