Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Za gospodarja tudi "blow job"

Denis, kmetija
1/3
Planet TV
Na kmetiji se dogaja. Medtem ko je služabnik Miha pod stresom, je počilo med starim in novim glavo družine.

Miha, ki mu je bila dodeljena vloga služabnika v tem tednu, priznava, da je pod stresom, saj "moraš poslušati želje hlapcev in gospode". V vlogo služabnika se je vživel. Gospodarju je zajtrk postregel v postelji in mu z nasmehom odgovoril: "Vse zate, gospodar. Še 'blow job*'."

Kasneje je sicer dejal, da mu Denis kot moški ni všeč. "Ne maram moških, ki toliko časa visijo pred ogledalom. Ne maram moških, ki posvečajo toliko časa sami sebi." 

Spor med Denisom in Andrejem

Med Denisom in Andrejem Z, ki je bil glava družine prejšnji teden, prihaja do trenj. Denis, ki je s sabo kot glavo družine zadovoljen, meni, da njegovo avtoriteto Andrej Z spodkopava, ker meni, da nima nobenega znanja. 

Na sestanku je tako prišlo do besednega obračuna med njima. "Danes smo izgubili kravo in deset litrov mleka, zato ker delate po svoje, Andrej. Čakaj, da povem do konca. Zdaj jaz govorim," je povedal Denis in Andrej Z mu je vrnil: "Lažeš. Lažnivec si." Andrej Z je omenil, da komaj čaka, da se bo z glavo družine nekoč spoprijel v areni, kjer bosta pošteno lahko pomerila svoje sposobnosti. Denis pa pravi, da ga je celo zmerjal z opico.

(*blow job = oralni seks) 

Komentarjev 3
  • c1305166 12:30 10.september 2014.

    URIAH HEEP, potem verjetno tudi "ne maraš" kristjanov, ki morajo vsem povedati, kako naj živijo oziroma ne živijo, naj bodo spolno usmerjeni, delajo ob nedeljah, se umetno oplojujejo, ...

  • Orb 12:14 10.september 2014.

    A če bi pa to rekla kera od bab, bi blo pa vse ok? Men se zdi pa posrečeno, da ga nič ne moti pri tem kar je in se ne skriva.

  • URIAH HEEP 09:44 10.september 2014.

    Zelo neprimerna izjava Mihe, če hoče ...!Ravno zaradi takih izjav "ne maram" gejev, no tistih ki morajo vsem povedati kako so spolno usmerjeni...