Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Za Ljubezen na daljavo so ...

Ljubezen na daljavo
1/9
Žurnal24 main
Septembra v naše kinematografe prihaja romantična komedija Ljubezen na daljavo, v kateri se zaljubita Drew Barrymore in Justin Long. Ste med bralci Žurnala, ki jim podarjamo mamljive nagrade?

Če ste pravilno odgovorili na zastavljena vprašanja in pridno držali pesti, ste morda prav vi med srečnimi izžrebanci.

 

Ljubezen na daljavo si bosta lahko ogledali Ljubica B. in Urša H. Vsaki podarjamo po dve vstopnici. Srečneži, ki si filma sicer ne bodo ogledali, si bodo pa lahko oblekli "ljubezensko" majčko, so  Marko L., Darja A., Jaka G. in Špela L.

 

Newyorška romanca med ambiciozno novinarko Erin (Drew Barrymore) in iskalcem glasbenih talentov Garrettom (Justin Long) se zdi kot popolna ljubezen na prvi pogled, a ob koncu počitnic in Erinim povratkom v San Francisco se znajdeta pred usodno preizkušnjo ljubezni na daljavo.

 

Kljub dvomom in nasprotovanju prijateljev in sorodnikov sta zaljubljenca odločena nadaljevati z romanco. A kot se izkaže, tudi v sodobnem svetu naprednih komunikacij, nič ne more nadomestiti pristnega človeškega dotika, čustev in hrepenenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.