Magazin > Film & Glasba & TV
1078 ogledov

Za ljubitelje grozljivk bo letos dobro poskrbljeno

priklicano zlo Profimedias
Top 15 grozljivk leta 2016.

15. Priklicano zlo 2 (The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist)
V kina prihaja junija. Film naj bi spet govoril o resničnem dogodku, ki sta mu ga bila priča raziskovalca paranormalnega Ed in Lorraine Warren (Patrick Wilson in Vera Farmiga). Zgodba se bo vrtela okoli dveh sester iz Anglije, ki naj bi ju obsedel demon. Lorraine je nekoč izjavila, da je bil to najtežji primer njene kariere.

leatherface | Avtor: Profimedias Profimedias

14. Leatherface
O predzgodbi filma Teksaški pokol z motorko ljubitelji grozljivk razpravljajo že nekaj časa, letos pa bomo zgodbo lahko videli na velikem platnu. Film bo govoril o najstniških letih tega legendarnega morilca.

rings | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

13. Rings
Nadaljevanje filma Krog 2 bi moral v kina priti že novembra 2015, a so start premaknili na april 2016. Edini lik, ki se vrača, je Samara, strašna deklica. Kaj bo storila sedaj, 13 let pozneje?

amitvile | Avtor: Profimedias Profimedias

12. Amityville: The Awakening
Film je navdihnila hiša, v kateri je Ronald DeFeo Jr. umoril vse člane svoje družine. Zgodbo so posneli že večkrat, v remaku leta 2005 je morilca igral Ryan Reynolds. Tokrat gre za nadaljevanje. V hišo se bo vselila nova družina, ki o njeni grozljivi zgodovini ne ve nič. Start aprila 2016.

purge | Avtor: Profimedias Profimedias

11. Očiščenje 3 (July 1)
Julija se lahko oboževalci prvih dveh delov filma Očiščenje razveselite še tretjega dela. Zgodba bo tudi tokrat govorila o edinem dnevu v letu, ko je v ZDA dovoljeno prav vse – tudi pobijanje.

pride, predjudice | Avtor: Profimedias Profimedias

10. Pride and Prejudice and Zombies
Parodija na film Prevzetnost in pristranost, ki je bil posnet po knjižni uspešnici Jane Austen. Gospod Darcy in Elizabeth Bennet imata tudi tokrat polne roke dela, a ne le z ljubeznijo … Na sporedu februarja.

the boy | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

9. The Boy
V filmu The Boy, ki bo v kina prišel februarja, boste lahko videli zvezdnico Živih mrtvecev Lauren Cohan. Zgodba govori o varuški, ki mora paziti na lutko.

8. The Disappointments Room
Marca bomo v grozljivki The Disappointments Room, ki naj bi spominjala na The Shining, videli Kate Beckinsale, ki igra mamo, ki na podstrešju svoje hiše najde sobo, ki skriva številne grozote. Zgodba naj bi temeljila na resničnih dogodkih.

7. The Other Side of the Door
Prav tako marca pa v kina prihaja The Other Side of the Door s Sarah Wayne Callies. Zgodba govori o mami, ki želi od mrtvih obuditi svojega sina.

before i wake | Avtor: Profimedias Profimedias

6. Before I Wake
V glavnih vlogah bomo spremljali Kate Bosworth in Thomasa Jana, ki po smrti sina posvojita dečka po imenu Cody. Ta ima posebno lastnost – njegove sanje se uresničijo. Na žalost tudi nočne more ...

klovn | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

5. 31
Januarja bodo na račun prišli vsi, ki se bojijo klovnov. Zgodba govori o petih ugrabljenih osebah, ki jih prisilijo v igro 31. Cilj igre je preživeti nadaljnjih 12 ur.

4. Death House
V filmu Death House bomo videli Roberta Englunda (Freddy Krueger), Gunnarja Hansena (Leatherface), Kana Hodderja (Jason), Douga Bradleyja (Pinhead) in še celo vrstih drugih znanih obrazov iz znanih grozljivk.

the witch | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

3. The Witch
V kinih od februarja. Zgodba je postavljena v leto 1630, ko je bila v Angliji histerija zaradi domnevnih čarovnic na vrhuncu.

the forest | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

2. The Forest
Glavno vlogo filma o japonskem gozdu, ki je zelo priljubljen med samomorilci, so zaupali Natalie Dormer.

1. Viral
Film je kombinacija grozljivke, drame in znanstvenofantastičnega filma. Govori o družini, ki je zaradi virusa v karanteni in se bori za svoje življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.