Magazin > Film & Glasba & TV
139 ogledov

"Za moža sem ponavadi še bolj seksi"

Natalija Verboten Bumerang d.o.o
Natalija Verboten je v novem videospotu Knockout vroča kot še nikoli prej. Zapeljiva pevka pa pravi, da je za moža še bolj seksi.

Natalija Verboten | Avtor: Bumerang d.o.o Bumerang d.o.o
"Za moža sem ponavadi še bolj seksi (smeh). Seveda, tudi čipkasto perilo in še kaj bolj udarnega, vendar to je samo za moža," nam je na vprašanje, ali je tudi med domačimi rjuhami tako vroča kot v najnovejšem videospotu, odgovorila Natalija Verboten.

Ideja o vročih telovadkah, ki v videospotu Knockout burijo moško domišljijo, pa ni bila Natalijina: "Idejo je dobil Jani Pavec, režiser videospota, ki je oboževalec Jane Fonda iz njenih najbolj 'telovadnih' let. Med snemanjem smo se zelo zabavali, vsi gibi niso bili pripravljeni vnaprej. To je koreografija, ki se tudi sicer izvaja med aerobiko, morda pa v spotu komu deluje, kot da se 'šlatam' (smeh)," se pošali Verbotnova, ki je v novem spotu, zahvaljujoč svojemu malemu osebnemu trenerju, videti hudo zapeljiva. "Sedemnajstmesečni sinek Max je moj edini trener. Z njim je toliko akcije, da v življenju še nisem bila tako aktivna. Vse zasluge za mojo postavo in mišice gredo njemu," pravi pevka.


Komentarjev 2
  • 1111 12:41 25.april 2012.

    ...hahahahaha...

  • maddog 07:28 25.april 2012.

    wtf?!? kr nekj..