Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

"Za pogrebe nas ne najemajte"

Goran Bregović
1/4
Žurnal24 main
Pretekli vikend se je v Portorožu odvil težko pričakovani koncert Gorana Bregovića in skupine Orkestar za Svadbe i sahrane.

Koncert je razvnel slovensko občinstvo, ki je ves večer plesalo na tribuni in pod odrom, Goran Bregović pa je nastop zaključil v šaljivem duhu: "Z mojim bendom igramo na porokah in pogrebih. Za pogrebe nas ne najemajte, saj smo predragi, raje nas pokličite na poroko. Na njih igramo za pol cene."

 

Fotografije s koncerta si oglejte v zavihku Galerija.

Posebna gostja koncerta je bila najmlajša slovenska latino diva Nuša Basle, ki je popolnoma očarala obiskovalce. "Koncert je bil resnično fenomenalen in nepozaben, še posebej vesela pa sem, da sem smela deliti oder z Goranom Bregovićem in da sem bila prva slovenska izvajalka, ki je bila gostja na njegovem koncertu," nam je zaupala Nuša Basle.

Sicer pa so si koncert ogledali tudi igralca Branko Djurić - Đuro in njegova soproga Tanja Ribič ter minister Patrik Vlačič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.