Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Za Rammsteine na voljo dodatne vstopnice

Rammstein Arhiv organizatorja
Koncert slovitih Rammsteinov se nezadržno bliža in ker je koncert že skoraj razprodan, so organizatorji sprostili še okoli 300 vstopnic.

Mogočna skupina Rammstein bo v torek, 30. aprila v Stožicah nastopila v okviru turneje Made in Germany, ki jo zaznamujejo dovršeni koncerti z obilico pirotehnike. V zadnjih dveh letih je turnejo v Mehiki, ZDA, Južni Afriki, Avstraliji, Kanadi in Evropi videlo že preko 1,3 milijona ljudi, njihova pot pa se še nadaljuje.

Koncert v Ljubljani je bil že skoraj razprodan, a so organizatorji ponudili še dodatnih 300 vstopnic, ki jih lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima.

Rammstein so nastali že leta 1994 in so ena redkih skupin, ki še vedno igrajo v svoji originalni postavi: Till Lindemann (vokal), Richard Kruspe (kitara), Paul Landers (ritem kitara), Oliver Riedel (bas kitara), Christoph Schneider (bobni) in Christian Lorenz (klaviature). Njihova kariera je bila zaznamovana s številnimi kontroverznimi in odbitimi videospoti ter spektakularnimi koncerti. Vedno poskrbijo za fenomenalno scenografijo in na nastopih večkrat zamenjajo kostume.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.