Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Za rockersko dušo in telo

GorA RockA Anže Petkovšek
GorA RockA.
 Festival, ki bo rockerjem postregel tudi z brezplačnim zajtrkom.

Od danes do nedelje se bo na Šentviški planoti igral rock. Na festivalu GorA RockA bodo namreč nastopili Elvis Jackson, Big foot mama, Tabu, Nude, Shyam, Adam, Happy Ol' McWeasel in številne druge zasedbe.

Od odbojke do šaha
“Pripravili smo turnirje v nogometu, odbojki na mivki in tudi pestro ponudbo raftinga na reki Soči. Na voljo bodo tudi različne igre (pikado, calcio, človek ne jezi se, tarok, activity, šah, karte, monopoly ...),” pravi Sonja Črv iz ekipe festivala GorA RockA ter dodaja, da je kampiranje na tridnevnem rock festivalu brezplačno. “Je pa prepovedan vnos hrane in pijače. Kdor bo kampiral, bo imel na voljo brezplačen zajtrk in bogato kosilo (juha, glavna jed, priloga) po ugodni ceni,” pojasnjuje.

Dobrodelna nota
Festival ima že tradicionalno dobrodelno noto, kot pravi Črvova, pa bodo letos sredstva razdelili na tri dele, in sicer za enoto reševalnih psov v Tolminu, urejanje krajevnih poti po Šentviški planoti ter za gradnjo avtobusnega postajališča na Prapetnem Brdu. Na vprašanje, ali so se plačilu zaradi dobrodelne note festivala odpovedali tudi nastopajoči, pa odgovarja, da podrobnosti o plačilih glasbenikov ne more razkriti.

Na festival se lahko pripeljete z vlakom, ki bo za skupine nad 10 ljudi omogočal prevoz s popustom. Z železniške postaje vas bo na prizorišče odpeljal brezplačen avtobus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.