Magazin > Film & Glasba & TV
86 ogledov

Za svoje nedelo krivi Hollywood

Melanie Griffith Antonio Banderas EPA
Nekako pozabljena igralka Melanie Griffith je izjavila, da je Hollywood plitek kraj, kjer cenijo samo mlado lepoto, starejše igralke pa potiskajo v kot in jih zanemarijo.

Melanie Griffith, ki že lep čas ni imela vidnejše filmske vloge, se je preko medijev pritožila čez Hollywood, češ, da je to kraj, kjer se le pretvarja in ceni mlade ter privlačne igralke, starejše pa ignorira, kot da ne obstajajo več. Danes 56-letna igralka je imela v 80. letih prejšnjega stoletja lepo kariero, ki pa je z leti skopnela. "V svojih dvajsetih in tridesetih letih nisem verjela, ko sem slišala pritoževanje starejših igralk, da po 50. letu ni dela. Zdaj pa jih popolnoma razumem, vse je povsem drugače. Hollywood je v veliko pogledih plitek kraj," je povedala zvezdnica. "Vse se vrti okrog mladosti in lepote, vsaj kar se žensk tiče. Če hočeš obstati, se moraš grebsti in se v večini zadovoljiti z gledališčem."

A Melanie očitno pozablja na igralke kot so Helen Mirren, Meryl Streep, Jessica Lange in Jane Fonda, ki so vse že prestopile mejo 60 let in so še vedno zelo iskane in cenjene igralke, ki imajo veliko dela. Očitno ni vse v mladosti, a žena Antonia Banderasa je kot kaže morala poiskati krivca nekje drugje.

Vendar pa se Griffithova ni spravila le na izbiro igralk, temveč tudi na dandanašnje filme, ki so po njenem mnenju vse slabši in slabši. "V tem času je večina scenarijev polnih sranja, so neumni in plitki." Morda pa ravno zato ne dobi dela, ker se ji vse zdi neumno ...

Komentarjev 1
  • Žurnalček 15:23 23.avgust 2013.

    Kako si ona predstavlja , da ji dajo resne vloge , ko ima pa tatuje po telesu.! Pamela jih ima tudi , samo ona jih zasenči z joškami in plehkimi vlogami !