Magazin > Film & Glasba & TV
54 ogledov

"Za The SIT Group nisem mogla glasovati"

Slovenija ima talent
1/2
bralka
Bralka se je pritožila, da v nedeljo ni mogla glasovati za svoje favorite šova Slovenija ima talent.

"Včeraj sem poskusila glasovati za The SIT Group. Poslala sem SMS SIT 4 na 6446, kakor je bilo v navodilih. Čez nekaj minut sem nazaj dobila sporočilo, da storitev ne deluje. Poskusila sem še enkrat in spet isto. Sicer sem potem želela preveriti, ali lahko glasujem za Maestro Sista'z, ampak tudi njim nisem mogla oddati glasu. Tako so žal moji fantje ostali brez dveh glasov, mogoče pa še brez kakega več, če je imel mogoče še kdo podobno težavo,“ nam je sporočila bralka.

Na Pop TV smo naslovili vprašanji, kaj se je dogajalo med glasovanjem in ali je tudi na njihov naslov prispela kakšna pritožba. "V nedeljski oddaji Slovenija ima talent smo imeli le v krajšem časovnem obdobju – proti koncu oddaje – tehnične težave z SMS-glasovanjem, drugi kanali glasovanja pa so ves čas oddaje potekali nemoteno. Težave se niso nanašale le na SIT Group, temveč na celotno SMS-glasovanje. Storitev se tako v tem času uporabnikom ni zaračunala, pritožb nismo prejeli,“ odgovarjajo.

Sicer pa je nedeljska oddaja med komentatorji na spletu dvignila precej prahu. Zakaj, lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 10
  • marjan 15:55 07.maj 2013.

    Ogorčeni poslušalki predlagam sodišče za človekove pravice v Strasburgu.

  • Christian Slo 14:23 07.maj 2013.

    Mi je pa čisto vseeno kdo bo zmagal... kaj imam jaz od tega če npr. zmagajo Maestro Sista'z? Čisto nič - le račun za telefon višji!

  • Marko Rossi 14:05 07.maj 2013.

    čeprav so bile pa tiste maestro ne vem kva že čisti podn od podna nič posebnega so bile ta zelene boljše