Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

"Za vlogo sem se borila kot lev"

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Scarlett Johansson je priznala, da se je morala za vlogo v filmu Iron Man 2 boriti kot še nikoli. Po tem, ko je od vloge seksi ruske vohunke odstopila Emily Blunt, je Scarlett naredila vse, da jo je dobila.

"Ker sem velika oboževalka prvega dela o Iron Manu, sem si že dolgo želela zaigrati v njegovem nadaljevanju," je priznala seksi Scarlett in dodala, da si je vlogo želela tako zelo, da je poiskala vse stripe o Iron Manu. "Ustvarjalcem filma sem želela predstaviti lastne ideje za razvijanje mojega lika. Rusko vohunko Natasho Romanoffo sem si zamislila kot zelo odločno in ambiciozno žensko."

 

Zvezdnica, ki si je naposled le prislužila mesto v akcijski domišljijski pustolovščini, je režiserja Jona Favreauja prepričala s svojim navdušenjem nad likom. "Preprosto obožujem Natasho, njen kostum in njene lase. Mislim, da je naravnost odlična."

 

25-letna igralka je še razkrila, da je na vlogo nestrpno čakala predvsem zato, ker si že od nekdaj želi zaigrati ob velikih igralcih, kot so Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson in Mickey Rourke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.