Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Zadišalo bo po žmohtnem indie-rocku

Charlestones
1/3
Arhiv organizatorja
Letni oder pred Kinom Šiška bo v nedeljo, 15. julija, odet v indie atmosfero.

Ob 19. uri lahko v nedeljo ujamete Sisley Independent Tour oziroma turnejo obetavnih italijanskih in slovenskih indie-rock bendov, ki so bili izbrani na razpisu projekta Independent People. Na svoj račun boste tako prišli ljubitelji indie glasbe, za katero bodo poskrbeli White Palms, The Charlestones in Barley Modern.

Slednji so garažni rokenrol trio iz Logatca in so med mladimi slovenskimi bendi vse opaznejši. Pred kratkim so nastopili na Uf! Festivalu v Križankah, pred dvema letoma pa so bili med izbranci Klubskega maratona Radia Študent.

Vse opaznejši so tudi tržaški mladci The Charlestones, ki se lahko pohvalijo z albumom Out From The Blue, za njimi pa so številni nastopi, med drugim na Mi Ami 2011 in na festivalu Heineken Jammin' 2011. Kako se bodo odrezali pri nas, boste lahko preverili v nedeljo, ko bodo oder zatresli tudi White Palms iz Pordenona, ki se čvrsto naslanjajo na zvok devetdesetih let. Gre za žmohten miks punk-rocka, grungea in rokenrola v sveži indie maniri.

Vstopnine ni!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.