Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Zadišalo je po novi vanilijasti uspešnici

Nova vanilijasta klubska uspešnica
1/31
Marko Ocepek
V petek, 13. aprila, je slovensko-hrvaški gramofonski in studijski tandem s pevko Hannah Mancini v ljubljanskem Salonu in pozneje na zabavi v Cirkusu predstavil novo klubsko uspešnico Moreplay.

DJ Spinne in Marc Bucca alias Vanillaz sta rezidenta ljubljanskega kluba Cirkus. Spinne je svojo pot proti vrhu začel z zmago na natečaju Support Your Local DJ, v zadnjih letih pa redno nastopa z največjimi svetovnimi didžeji po klubih in festivalih v Sloveniji in na Hrvaškem, eno od njegovih skladb pa je že bilo moč slišati na kompilaciji zrškega kluba Papaya. Še izkušenejši je Marc Bucca, eno najbolj prepoznavnih imen hrvaške house scene, ki se lahko pohvali z rezidencami v prestižnih klubih Hacienda (Vodice), Shamballa (Zagreb) in Veneranda (Hvar) ter rednim nastopanjem za znamke, kot je Fashion TV.

Fanta sta kot Vanbillaz v zadnjih mesecih dvigovala veliko prahu kot gostitelja zabav Fashionista, s katerimi sta si pridobila dodatne simpatije tako med puncami kot obiskovalci klubskih zabav višjega ranga. Skladba Moreplay, ki sta jo v petek predstavila v ljubljanskem Salona in širši javnosti na zabavi v klubu Cirkus, je že dobro znan klubski instrumental, ki sta ga s pomočjo pevke in tekstopistke Hannah Mancini nadgradila v radijsko verzijo, robove pa je popilil mojster masteringa Gregor Zemljič.

Uradno predstavitev skladbe, za katero bosta fanta posnela videospot na prihajajočem Red Spring Partyju z Martinom Solveigom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer nastopata 26. aprila, je s posebno koreografijo in izgledom popestrila plesna skupina Mystique.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.