Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Zajedljivi irski policist

Policist Kino Metropol
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Policist (The Guard), ujemite ga ob 19. uri.

Gerry Boyle (Brendan Gleeson) je policist iz majhnega irskega mesteca. Ima zajedljiv smisel za humor, mehko točko za prostitutke in umirajočo mater. Za nameček se v eni izmed počitniških hišic v njegovem rajonu pojavi še skrivnostno truplo.

Njegov novi, zagnani pomočnik Aidan (Rory Keenan) je nad zločinom navdušen. Njunega miru je dokončno konec, ko z FBI-ja sporočijo, da bo v nekaj dneh v mestno pristanišče prispela 500 milijonov dolarjev vredna pošiljka narkotikov. Gerry hitro spozna, da bo moral stvari vzeti v svoje roke, edina oseba, ki mu pri tem lahko pomaga, pa je agent FBI-ja Everett (Don Cheadle), toda kaj, ko ga ne prenaša najbolje.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.