Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Zakaj Eltona ne bo v Stožice

Eltona Johna s skupino boste lahko slišali 2. julija na mestnem stadionu v Izoli Žurnal24 main
Kot smo poročali že včeraj, bo Elton John nastopil na Obali. Izvedeli smo, zakaj.

V Slovenijo prihaja še en megazvezdnik pop glasbe – 2. julija bo na mestnem stadionu v Izoli nastopil legendarni Elton John. Prav ste prebrali – ne bo nastopil v novi dvorani Stožice, saj je organizator Mladen Patajac zaradi domnevno nevzdržnih pogojev z njim prekinil sodelovanje. Patajac je denimo v Stožicah organiziral koncerta Leonarda Cohena in Joeja Cockerja.

Prednosti je več kot slabosti

"Prednost organiziranja večjih koncertov na Obali je to, da sta blizu tako hrvaška kot italijanska meja, zato bo število naših zahodnih in južnih sosedov na koncertu zagotovo večje, kot če bi nastopil v Ljubljani. Pa tudi večina Slovencev bo poleti tako ali tako dopustovala na slovenski in hrvaški obali. Slabost pa je najbrž ta, da se bodo morali ljudje iz Ljubljane, ki je daleč največje slovensko mesto, peljati na Obalo, kar pomeni, da bo moral vsaj eden v ekipi ostati trezen, da bo lahko vse varno pripeljal nazaj domov. Nekaj pa bodo imele od tega zagotovo tudi koncertne agencije – za vse tiste, ki bi se radi na koncertu sprostili," je povedal poznavalec slovenske koncertne scene, ki je zaradi dobrih odnosov s svojimi organizatorskimi kolegi želel ostati neimenovan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.