Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Zakaj ljudožerci ne marajo turistov

Mi2, Robinson in Petek SiTi Teater
Sprostitveni večer si privoščite na trgu Vasi Lipa pri Podčetrtku, kjer bodo ob 21. uri uprizorili komedijo Mi2, Robinson in Petek, v kateri se prepletata humor in energična glasba.

Mi2, Robinson in Petek je predstava, v kateri boste izvedeli, kaj se zgodi, ko daleč od oči trčita zahodna civilizacija in svobodomiselna duša ter kako k znosnejšemu bivanju na pustem otoku prispeva odkritje indijske konoplje. Poleg tega vam bo zdaj končno jasno, zakaj ljudožerci ne marajo turistov, zakaj je koza na pustem otoku najboljši človekov prijatelj in kaj se zgodi, ko človek v nobenem primeru ne more pobegniti.

Po ne ravno brezhibnem spominu na Defoevega Robinsona Crusoeja je besedilo predstave spisal Jernej Dirnbek, ki ga morda že poznate kot soavtorja muzikala Do nazga (The Full Monty) ter avtorja tekstov za oddaji HRI-BAR in A si ti tud not padu.

V primeru slabega vremena si boste predstavo ogledali v dvorani Primula. Za vstopnico boste odšteli osem evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.