Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Zaključek sezone z Moralesom

Moralesa lahko v Inboxu slišite zastonj. Žurnal24 main
Klub Inbox bo ob zaključku šolskega leta gostil glasbenega pionirja, vrhunskega didžeja in kralja glasbenih lestvic, Davida Moralesa. Ob tej priložnosti vam organizatorji podarjajo 200 brezplačnih vstopnic.
DJ David Morales bo slovensko prestolnico obiskal 24. junija, ko bo zaključil sezono pomladnih delovnih akcij v Inboxu. Nekaj dni kasneje pa se v Ljubljani obeta še en spektakel. Mestna plaža Laguna bo gostila Open Air Spektakel Born in 69 z Bobom Sinclairom.
 

Zastonj na Moralesa

Klub Inbox prvim 100 dijakom in prvim 100 študentom, ki pridejo v sredo, 20. maja ob 15.00 uri na blagajno potovalne agencije CMT, podarja brezplačne vstopnice.


Morales, ki bo slovenske oboževalce navduševal s triurnim setom, je prototip tega, k čemur stremijo vsi sodobni didžeji. Za gramofoni skoraj nikoli ne razočara, poleg tega pa je tudi uspešen avtor in producent. Kot najuspešnejši remikser vseh časov v plesne čeveljce obuva največje svetovne zvezde, kot so Mariah Carey, U2, Madonna, Britney Spears in Michael Jackson.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.