Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Žana se je preselila v Los Angeles

Žana Salobir Facebook
Pevki Žani Salobir so se očitno uresničile sanje o igralski karieri v Hollywoodu.

Pevka Žana Salobir se je ta teden z družino preselila v Los Angeles. Žana je tam v preteklih tednih namreč dobila vlogo v dveh filmih, in sicer v Fragmented Truth in The Promise.

"Veliko srečo sem imela, da sem v Hollywoodu dosegla začetni uspeh. Temu sledijo novi projekti, ki zahtevajo veliko trdega dela. Zato se v naslednjem tednu z družino odpravljamo nazaj v Los Angeles, kjer bom dala vse od sebe, da dosežem tisto, o čemer sem vedno sanjala. Vsem tistim, ki mi še vedno stojite ob strani, rečem iskreno HVALA! Vaša podpora mi ogromno pomeni. Upam, da bom imela dovolj časa, da se poslovim od vseh prijateljev in znancev, vsem ostalim pa želim vse lepo in se vidimo, ko in če se vrnem, saj je končno prišel čas, da postanem prva violina," je pretekli teden napisala na Facebooku.

Žana je medtem že pospravila kovčke in zapustila državo.

Komentarjev 4
  • Kevin Kiret 17:21 11.september 2012.

    kr lepo povej da si fouš ker delaš za delovsko plačo pa bo... :-)

  • Dejan Kodrič 13:01 08.september 2012.

    ski producenti iz hollywooda preko Facebooka dodelili vlogissŽe to ji vzame kredibilnost.http://lifestyle.enaa.com/Svet-slavnih/Domaca-estrada/Zana-zaradi-slovenske-revije-izgubila-obe-vlogi-v-hollywoodskem-filmu.html

  • sweetdogs 11:35 07.september 2012.

    Zanimivo, da nobenega od teh dveh filmov ne najdeš na imdb.com.Prva violina česa? :) ah ja. Eni pa imajo komplekse.