Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Žana se je zbudila v solzah

objokana Žana Planet TV
Žana je dan začela objokana. Tekmovalci pa so doživeli novo presenečenje.

Žana se je v novo jutro na kmetiji zbudila objokana. Žalostna je, ker praznuje deseto obletnico zveze s svojim fantom. "Po eni strani sem vesela, ker sva že dolgo skupaj. Hkrati pa sem žalostna, saj je prvič, da ne praznujeva skupaj. Je pa zato v mislih z mano,“ je povedala objokana Žana.

Preobrat na kmetiji

Po izboru drugega dvobojevalca, ki je postal drugi od dvojčkov Martin, je voditeljica šova Saša Lendero tekmovalcem povedala, da ima za njih še eno novico. Da bo igra še bolj zanimiva, bosta dvobojevalca dobila dodatno moč. Martin in Božo bosta tako v času, ko bosta v koči čakala na dvoboj, morala določiti, kdo od tekmovalcev, si najbolj zasluži možnost, da dobi imuniteto.
 
Oseba, ki jo bosta določila, bo dobila možnost, da najde talisman, ki prinaša imuniteto. Če ga bo našel, o tem ne bo smel nikomur nič povedati, prav tako pa bo moral poskrbeti, da ga nihče ne bo našel. Če mu bo uspelo ohraniti talisman zase do dneva nominacij, bo povedal, da ima imuniteto.
 
V primeru, da bi bil nominiran tekmovalec z imuniteto, bi dvobojevalec tisti, ki bo imel naslednji največ kamenčkov. Če bo imuniteto imel eden od služabnikov, bo nominiran drugi služabnik.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.