Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Zaplujte na divje Splavčkanje

Party People Shutterstock
Klubčkanje v objemu narave? Seveda! Poletje prinaša osvežujoče igrivosti, tudi nepozabno Splavčkanje. Plesne vibracije na Ljubljanici se začno že ta petek.

Poletno dogajanje bo v središču prestolnice razživelo Splavčkanje. Gre za sklop zabav na reki Ljubljanici, ki ponuja novo, svežo obliko zabave. Predajte se vodnim vibracijam in zaplujte v novo ero slovenske elektronske scene, saj bodo na krovu sinergije prepletale različne vrhunske didžejske ekipe.

Na valove Splavčkanja se lahko podate že ta konec tedna, v petek, ko se bo zgodilo odprtje sezone. Vaša telesca in čute bodo v harmoniji narave razvajali Matthew Hoag, Martelli, Benjamin Begović, Elzor Kesvalov, Buchek, Sasso ter D&D.

Splavčkanje lahko vse do 7. septembra ujamete vsak petek, razen 8. junija, s predhodno prijavo na mainmainmusic@gmail.com. Zbor je ob 19. uri v Trnovskem pristanu, sledi plovba proti barju, kjer se zabava nadaljuje pozno v noč. Povratek v civilizacijo je predviden okoli pete ure zjutraj. V primeru slabega vremena se dogodek prestavi na naslednji termin.

Vstopni prispevek znaša 10 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.