Magazin > Film & Glasba & TV
21418 ogledov

Zaradi tega posnetka je za spot izvedela cela Slovenija

dejan dogaja
1/6
Hit je dobil novo različico.

Dejan Krajnc, ki si je sedaj nadel umetniško ime Dejan Dogaja, je s skladbo Nenormalno lepo začel svoje novo glasbeno poglavje daleč stran od Poskočnih muzikantov. 

Pesem je postala velik hit – tudi zaradi videospota, ki je zaradi poljuba, ki ga je Dejan dal soigralki, dvignil veliko prahu. Priljubljeni pevec nam takrat sicer ni želel odgovoriti na vprašanje, ali je Kiara njegovo dekle, menimo pa, da je vroči poljub povedal več kot tisoč besed.

dejan krajnc | Avtor: Youtube Youtube

Kakor koli že, Dejan je sedaj posnel še narodno-zabavno različico pesmi. Tokrat je moči združil s S.O.S. KVINTETOM, kjer še posebej izstopa mlada vrhunska pevka Kaja Humski. "Res sem zadovoljen, da je ta koroška zasedba moj predlog vzela zelo resno in zadevo izpeljala še bolje, kot sem si zamislil,“ je povedal Dejan in dodal, da komaj čaka koncerte. "Življenje se počasi vrača v ustaljene tirnice, zato vas vabim, da se čim prej udeležite kakšne zabave, kjer bomo igrali mi – DEJAN DOGAJA BAND. Obljubljam vam, da bomo poskrbeli za najboljši žur, kjer bo NENORMALNO LEPO!“

Komentarjev 1