Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Zaradi umora otrok ignorirajo Keshino pesem

Kesha FameFlynet
Keshina pesem Die Young (Umreti mlad, op. p.) je po množičnem poboju otrok v Newtownu naletela na gluha ušesa.

Radijske postaje po vsej Ameriki druga za drugo odklanjajo predvajanje Keshine pesmi Die Young, ki je še prejšnji teden zasedala vrhove vseh glasbenih lestvic. Razlog za to je množično streljanje, ki se je v petek zgodilo v Newtownu in v katerem je umrlo 20 otrok.

Skladba Die Young je na radijskih lestvicah še v petek zasedala tretje mesto, dosegla pa je kar 167 milijonov poslušalcev, kažejo rezultati poslušanosti, ki jih meri Mediabase. Dan pozneje pa je pesem poslušalo le še tri milijone poslušalcev, zato so se številne radijske postaje odločile, da jo umaknejo.

Neki glasbeni strokovnjak je za ameriški spletni portal TMZ povedal, da je tako velik padec števila poslušalcev prava redkost. Dodal je, da se je to nazadnje zgodilo, ko je country skupina Dixie Chicks užalila predsednika Busha in so jo zato prepovedali predvajati na vseh radijskih postajah s country glasbo.

Keshino pesem lahko slišite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.