Magazin > Film & Glasba & TV
7 ogledov

Zarota proti Tomašu?

gostilna išče šefa voyo.si
Prazne mize, gostov pa niso spustili v gostilno? Komentatorji na spletu prepričani, da gre za zaroto.

Za vstop v sobotni finale se borijo Tomaš, Blaž in Žan. Vsak mora predstaviti trihodni meni in en dan voditi delo v Gostilni pri šefu. Kdo bo sedel na prvi finalni stolček, je odvisno od ocene šefa Bineta Volčiča, od ocene Uroša Štefelina in Igorja Jagodica, ki pomagajo pri kuhanju, ter tudi od obiskovalcev in njihove ocene jedi. Najslabša dva se bosta morala za vstop v finale pomeriti na dvoboju.

Včeraj je bil Tomašev dan, ki pa se je zanj končal bolj klavrno, saj je bilo kar nekaj miz praznih, čeprav so bile rezervirane. Spletni komentatorji so takoj zavohali zaroto. Pišejo, da so nekatere, ki niso imeli rezervacij, pri vratih odslovili, čeprav so bile mize prazne, nekaterim pa so menda že po telefonu sporočili, naj ne hodijo, ker je vse rezervirano. Namiguje se celo, da so za Tomašev polom krivi Blaževi in Žanovi navijači, ki so mize rezervirali, nato pa niso prišli.

"Bila sem v gostilni in moram povedati, da gostilna ni bila ravno polna pa ne zato, ker bi bil Tomaš slab kuhar ali pa nebi imel podpore, temveč za to, ker ste dejansko prejemali lažne rezervacije ali pa je tako vse prirejeno, ker ima nekdo več pod palcem!! Ko pa smo mi klicali, je bilo vse zasedeno!! Čudno ane???? Seveda jasno mi je zakaj !!! Le podporniki ostalih tekmovalcev so lahko rezervirali in seveda ne prišli!! Ok pa naj bo umazana igra podpornikov drugih tekmovalcev, vendar da se potem kljub praznim mizam ne sprejma gostov, ki so prišli mimogrde in so se odločili priti nekaj pojesti pa je katastrofa! Za to je preprosto odgovoren POP TV!!" je povedala Nina B., Vesna N. pa je dodala: "Banda pokvarjena. Da so ljudem, ki so klicali za rezervacijo, rekli, da je vse polno, gostilna pa prazna? Sramota. In ljudem, ki so hoteli brez rezervacije priti noter, to onemogočili, češ da je vse polno, kljub temu, da so pokazali na voyu, da je vse prazno. Sramota, da večje ni.“

To sta le dva od mnogih komentarjev razočaranih gledalcev in navijačev simpatičnega Čeha, ki imajo za POP TV, če ta želi zares pošten boj, rešitev. Predlagajo, da v gostilno danes, ko kuha Blaž, in jutri, ko bo na vrsti Žan, spustijo toliko gostov, kot jih je imel Tomaš. "Če ste pravični gospod Bine in vsi člani, potem bi morali tudi pri Blažu in Žanu spustiti v gostilno toliko ljudi, kot ste jih pri Tomašu in potem bo pravično,“ pravi Jana M.

"Veseli nas, da imajo tekmovalci tako veliko podporo pri gledalcih šova. Včeraj so bila vse mize, ki se jih da rezervirati rezervirane, a je na žalost prišlo do več odpovedi. Zato se je šef Bine pošalil, da bo treba iti goste iskati na ulico," pa so sporočili s POP TV, kjer gledalce vljudno vabijo v gostilno.

Komentarjev 12
  • matermila 07:39 09.december 2015.

    Bolj glupe oddaje in bolj pederskega "šefa" že dolgo ne.Toti Binč misli da je boga za jajce uhvato,če je posodo pomival tam neki v Franciji.O ljudeh ki pa gledajo ta zmazek,pa ne bi izgubljal besed.

  • matermila 07:36 09.december 2015.

    B

  • fritolin 22:46 08.december 2015.

    Pa jaz sem zdaj gledal oddajo, pa ne vem ce smo vsi isto oddajo gledali....Besede ki jih je Bine in druga dva kuharja namenila Tomasu so jasen znak da je Tomas vrhunski kuhar in je jasno povedano da je ...prikaži več eden najboljsih kuharjev dosedajj....Torej bi lahko rekli da Bine navija za Tomasa ????