Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

“Zbogom, Ljubljana!”

Mehiška najstniška skupina, ki je ne sestavljajo najstniki, se je poslovila od L
1/12
Žurnal24 main
Prestolnico so zopet pretresli histerično vzklikanje, tekanje po dežju in prometni zamašek. Našo deželico je znova in tokrat menda res zadnjič obiskala peterica idolov mnogo otrok in najstnikov – RBD.

Mehičani so tokrat najbrž sprožili še večjo evforijo kot prejšnjikrat, ko so v dveh dneh koncertirali kar trikrat. Nabito polna dvorana Tivoli je trepetala skupaj z množico fant(k)ov in deklet(c) in zavijala z očmi, pa tudi nekoliko z zanimanjem pričakovala z njihovimi starši. Kljub precej visokim cenam vstopnic – za tribuno je bilo treba odšteti 49 evrov – sta namreč kar nekaj oboževalcev pospremila mama in oče.

Trendsetterji navdušili

Vali vzklikanja in poskakovanja so se začeli že pred začetkom koncerta, ko pa so se na odru pokazale sence ljubljencev občinstva, je bil hrup za nepoučene nevzdržen. Pospremile so ga neštete lučke mobilnih telefonov, katerih lastniki so poskušali ujeti trenutek svojih idolov, ki so priskakljali na oder v duhu narekovanja trendov. Dekleti minimalno, a tem bolj vpadljivo oblečeni, fantje pa en v zlatem suknjiču, drug v usnjenih hlačah, tretji s trakom v laseh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.