Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

"Zdaj pa lahko umrem"

Nina bo po novem letu končno izdala svoj debitantski album. (Foto: Anže Petkovše Žurnal24 main
Nekdanja misica, oblikovalka, voditeljica in pevka Nina Osenar bo končno izdala svoj prvi, debitantski album, preizkusila pa se je tudi v pisanju osebnoizpovednih besedil.

Vsestranska in priljubljena Nina Osenar te dni dokazuje, da si je glasbeno kariero zastavila popolnoma resno. Njena nova skladba Te dni namreč napoveduje njen dolgo pričakovani debitantski album Missunderstood, ki naj bi končno izšel sredi januarja.

 

Nina pa se tokrat ni preizkusila zgolj kot pevka, ampak je poprijela tudi za pisalo ter sama napisala tekste za vse pesmi. Še več, plošča je osebnoizpovedna, saj se je postavna temnolaska skozi skladbe dotaknila vseh plati svojega razgibanega in pestrega življenja.

 

"To je to! Zdaj pa lahko tudi umrem! (smeh) Hecam se … Res sem vesela, da končno lahko počnem tisto, kar si najbolj želim. Dolgo je trajalo, da sem našla ekipo, ki je bila sposobna narediti prav takšno glasbo, kot si jo želim," razlaga Nina, ki na svet, ki jo obkroža, gleda pozitivno in verjame v boljši jutri. Tudi zato bo plošča bolj v stilu popa, soula in r'n'b-ja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.